La MESAV dóna suport Empar Marco

La Mesa Sectorial de l’Audiovisual Valencià (MESAV) vol donar suport a la proposta del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) de presentar davant les Corts a n’Empar Marco per a la seua elecció com a Directora General de l’esmentada corporació.

Passats més de tres anys de la violenta apagada de la radiotelevisió pública valenciana, i després d’un llarg procediment legislatiu, les associacions i universitats que integrem la MESAV valorem positivament la decisió adoptada dijous passat per l’òrgan rector de la CVMC. Una decisió que facilitarà la reactivació d’un sector audiovisual fonamental per a la promoció de la nostra llengua i la nostra cultura.

Com a representants del sector audiovisual valorem que siga una dona professional de l’audiovisual i gran coneixedora del sector públic comunicatiu la persona encarregada d’engegar un projecte tan esponerós i complicat alhora com és la posada en marxa de la ràdio i la televisió públiques valencianes, a partir d’ara transformades en transmèdies, juntament amb la plataforma digital.

El maltractament injustificable patit per creadors, professionals i empreses deu quedar arrere. És el moment de concretar el nou espai audiovisual valencià que tantes voltes hem reclamat des de la MESAV. Com a representants del sector audiovisual valorem que siga una dona professional de l’audiovisual i gran coneixedora del sector públic comunicatiu la persona encarregada d’engegar un projecte tan esponerós i complicat alhora com és la posada en marxa de la ràdio i la televisió públiques valencianes, a partir d’ara transformades en transmèdies, juntament amb la plataforma digital.

Empar Marco ha guanyat un concurs públic en el qual el seu projecte ha estat el més puntuat, per damunt de la resta de candidats. Som conscients que la recuperació econòmica i empresarial del sector depén en bona mesura de la seua tasca. Des de la MESAV ens posem a la seua disposició per a tot allò que puga necessitar i la convidem a comptar amb nosaltres d’igual manera per a resoldre tants esculls com puguen sorgir. Alhora fem una crida a les Corts valencianes a respectar la proposta del Consell Rector i validar dijous vinent la decisió d’aquest òrgan, respectant així la independència que tant necessita per al seu correcte funcionament.