La MESAV contra les ajudes de la Generalitat

LA MESAV CONSIDERA UN INSULT LES AJUDES PER A FOMENTAR L’ÚS DEL VALENCIÀ EN RÀDIO I TELEVISIÓ

La MESAV (Mesa Sectorial de l’Audiovisual Valencià) vol mostrar la seua sorpresa davant l’anunci per la part de la Generalitat d’una convocatòria d’ajudes amb l’objectiu de fomentar l’ús del valencià en ràdio i televisió.

Considerem que una convocatòria d’aquest tipus és un insult als empresaris i professionals del sector audiovisual i a la societat valenciana en general, quan està a punt de complir-se el primer aniversari del tancament unilateral per part del govern que presideix Alberto Fabra de la ràdio i televisió públiques de tots els valencians. Ràdio i televisió públiques que complien la funció que amb aquestes ajudes es pretén erròniament suplantar.

La MESAV vol ressaltar a més que la naturalesa d’aquestes ajudes i les bases de la convocatòria només poden beneficiar a unes poques empreses de radiodifusió, després del desastre que va suposar el repartiment de l’adjudicació de les TDT’s, tal com els tribunals van sentenciar, i que encara no ha sigut resolt per part del Consell.

Per molt que la Consellera Català s’obstine a defensar-les, la contradicció que suposa la convocatòria d’unes ajudes que pretenen fomentar l’ús del valencià en ràdios i televisions privades per part del mateix govern que va tancar la ràdio i televisió de tots els valencians, és una mostra més del deliri i la improvisació que caracteritzen l’actuació del govern presidit per Alberto Fabra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.