La MESAV contra la liquidació de RTVV

Després de la compareixença dels responsables de la liquidació i extinció de RTVV en la Comissió de Control dels Corts Valencianes, i de constatar que les dificultats del procediment impedeixen completar el procés abans de juny de 2015, les associacions integrades en la MESAV proposen a la Generalitat Valenciana la paralització immediata de les tasques relacionades amb el desmuntatge dels equips de RTVV.

La destrucció del complex entramat tècnic que va servir de suport a la producció, realització i emissió de continguts de la desapareguda radiotelevisió pública, lluny de reportar beneficis als valencians, allunya la possibilitat futura de la posada en funcionament d’una nova radiotelevisió pública autonòmica.

Els ciutadans han manifestat amb rotunditat el seu suport a la Iniciativa Legislativa Popular que planteja la recuperació d’un mitjà de comunicació públic, i totes les forces polítiques (a excepció del Partit Popular) s’han compromés amb un nou model de radiotelevisió autonòmica. Un projecte que necessitarà dels actius de l’antiga RTVV.

El govern valencià té en la seua mà no perjudicar més al sector audiovisual de la nostra comunitat. Avançar en el desmantellament de les instal·lacions de RTVV només es pot interpretar com la voluntat d’entorpir la recuperació de nostre legítim dret a rebre informació, entreteniment i cultura en la nostra llengua.

Després de l’aniquilació del nostre sector, exigim mesures de reactivació que resolguen problemes, no postures autoritàries que seguisquen fent malbé el teixit empresarial i laboral del nostre maltractat col·lectiu

Des de la MESAV reiterem la nostra disposició al diàleg als responsables del govern d’Alberto Fabra. Insistim a oferir la nostra interlocució i les nostres solucions a la situació en la qual ens trobem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.