La MESAV contra el desmantellament de Ràdio 9

LA MESAV DEMANA LA PARALITZACIÓ DEL DESMANTELLAMENT DE RÀDIO 9

Els membres de la MESAV (Mesa Sectorial de l’Audiovisual Valencià) condemnem el desmantellament de les instal·lacions de la ràdio autonòmica valenciana, Ràdio 9, situades a l’avinguda de Blasco Ibáñez de València i demanem la seua paralització immediata.

Desprès que fa dos dies els liquidadors reconegueren a la Comissió de Control de RTVV a les Corts Valencianes que la ràdio i la televisió autonòmiques no podran ser liquidades abans de juny de 2015 degut als diferents processos judicials pendents, veiem del tot innecessari desmantellar unes instal·lacions que no suposen cap cost econòmic per a la societat valenciana. És més, entenem que aquesta acció respon a la voluntat clara d’impedir que en un futur no massa llunyà els valencians i valencianes pogueren recuperar un servei de comunicació públic.

A ningú escapa, com tampoc als liquidadors ni al Consell, que en cas de voler recuperar una RTV pública per als valencians, la ràdio seria la més fàcil de posar en marxa, el motor d’eixa recuperació. Per contra, si es desmantella, posar-la dempeus novament suposaria un cost elevat per a l’erari públic. Pensem que tant els liquidadors con la Presidència de la Generalitat, de qui depèn RTVV, en són ben conscients i estan actuant amb mala fe de cara a la nostra societat i sense parar atenció a les responsabilitats que en deriven d’una decisió política d’aquest ordre.

La MESAV, que agrupa més del 90% del sector a través de les seues associacions professionals i institucions acadèmiques, demana que amb caràcter d’urgència s’ordene la paralització del desmantellament de Ràdio 9,  i ho fa com a representant del sector audiovisual, un sector assolat que pateix un 92% d’atur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.