La MESAV a Alacant

El passat 17 de desembre de 2015 alguns representants de la MESAV viatjaren a Alacant per tal de mantenir una trobada amb el sector audiovisual alacantí, on varen informar de primera mà de què és el que estem fent i quina és la situació social i política de tot allò relacionat amb el sector audiovisual de la Comunitat Valenciana.

Vàren tractar de respondre el millor possible les qüestions que se’ls va plantejar, i l’elevada participació va fer evident que a Alacant també hi ha molta gent amb ganes i treballant pel futur de l’audiovisual.

També es va fer evident la importància de l’associacionisme i la necessitat de treballar junts per damunt de les dificultats geogràfiques. La reunió de dijous va ser un xicotet pas, però creguem que un pas en la bona direcció. Confiem en què no siga l’últim.

Aprofitem aquest article per tal d’informar-vos que ja es poden consultar en aquesta web alguns dels comentaris i al·legacions fets a l’informe de la CECUV en el II Fòrum Social de l’Audiovisual, celebrat el passat 30 de novembre de 2015. Els podeu vore fent clic en el següent enllaç: