Recull de documents que varen ser llegits i/o afegits a l’informe de la Comissió d’Experts en Comunicació de les Universitats Valencianes (CECUV) en el II Fòrum Social de l’Audiovisual celebrat a les Corts Valencianes el 30 de novembre de 2015.

Intervenció de Luis Lizarán, president de l’Associació de Treballadors de l’Audiovisual (ATRAU) i coordinador de la MESAV.

Intervenció de Pau Martínez, president d’Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV).

Intervenció de Giovanna Ribes, representant de la delegació de la Comunitat Valenciana de CIMA, Associació de Dones Cineastes i de l’Audiovisual.

Al·legacions i comentaris presentats per l’associació PAV, Productors Audiovisuals Valencians.

Al·legacions i comentaris presentats per AVEDIS, Associació Valenciana d’Estudis de Doblatge i Sonorització.

Altres aportacions

Diferents opinions i comentaris al voltant de l’informe de la CECUV però que no foren presentats al II Fòrum Social de l’Audiovisual ni afegits a l’esmentat document.

ANIMA’T, Associació Valenciana d’Animació, va realitzar el seu procés constituent en les mateixes dates que es va celebrar el II Fòrum Social de l’Audiovisual, la qual cosa els va impedir arribar a temps de presentar cap al·legació que poguera ser oficialment afegida a l’informe de la CECUV. De tota manera, hem considerat interessant fer públiques les seues valoracions al voltant d’aquest tema.