Crònica de la reunió de MESAV amb Antonio Montiel

podem

Aquest dimecres 29 de juliol, representants de la MESAV hem mantingut una reunió amb el secretari general de Podem País Valencià, Antonio Montiel, en la qual li hem pogut exposar la nostra preocupació per la demora en la presa de decisions respecte a les necessàries mesures de reactivació del nostre sector.

Montiel ens ha transmés la importància que atorga a la MESAV com a interlocutor en aquest complicat procés, i ha destacat el seu interés pels documents que li hem remés. Valora molt positivament les nostres aportacions, les quals han ajudat la seua organització a entendre la nostra situació.

Les nostres solucions són compartides en la seua major part per Montiel, i comptarà amb nosaltres des de la Comissió Parlamentària de la radiotelevisió i l’espai audiovisual valencià, de la qual serà màxim responsable. Una Comissió que no podrà constituir-se, segons les seues paraules, fins ben entrat el mes de setembre.

Les seues intencions són, d’una banda, convocar a totes les entitats i organitzacions que s’han significat en la defensa d’un espai comunicatiu propi, obrint el projecte a la participació de la societat civil; d’altra, que les Corts Valencianes aproven una dotació pressupostària per al 2016 que permeta recuperar l’activitat al nostre sector.

Hem aprofitat la situació per a posar l’accent en la nostra total disponibilitat per tal d’abordar com més prompte millor la definició del model de la futura radiotelevisió pública, cosa sobre la qual la MESAV té ja molt de treball avançat. Cal parlar de terminis, d’estratègies, d’objectius, fixar amb determinació l’escenari legislatiu i adoptar les decisions polítiques que propicien la recuperació de l’activitat audiovisual que tant necessita el teixit industrial de la nostra comunitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.